Logo PG Houten kleur
Een goed verhaal

Het kant 1, 3995 DZ, Houten, (030) 637 4986

PG Houten

31 oktober 2021 Michazondag - ds. Rebecca Onderstal

De preek en de liturgie van deze dienst zijn hier terug te lezen. 

Het prikbord met duurzame ideeën: Duurzame inspiratiemuur

Uitgelicht

Kerk-TV

Nieuws

week van gebed 22Gebedsweek voor de eenheid 

Tijdens de Week van gebed voor eenheid van christenen 2022 staan christenen vanuit de hele wereld stil bij de ster van Betlehem. Een  licht dat schijnt in het duister en de weg wijst naar Jezus. Bid ook mee: persoonlijk of samen met anderen. Een boekje met Reflecties en gebedspunten leidt je door de gebedsweek heen; je vindt het op de website www.weekvangebed.nl/meebidden/gebedsboekje.

Lees meer...

sv 16 jan 2022 edited 1Stilteviering 16 januari

De lezing voor deze zondag is uit Johannes 2, de bruiloft te Kana. Bij het eerste openbare optreden van Jezus wordt goede wijn geschonken! Verder wordt er uit Jesaja gelezen, over een feestmaal met uitgelezen gerechten en belegen wijnen, er wordt gebeden en gezongen en het is stil. De viering begint om 20.30 uur en is  vermoedelijk  alleen online te volgen, tenzij tussentijds anders wordt aangegeven. 

 

2021 pr oec viering Geboortekaartspel 24 december

Op de avond van Kerst is er een online Kerstviering waaraan jongerenkoor Yes, pastor Meike Hettinga en ds. Rebecca Onderstal en Rino Jonkers meedoen. Je hoort dat ene geboorteverhaal uit de Bijbel, maar ook geboorteverhalen van nu. Je kunt reageren en meedoen vanuit huis via Whatsapp. 

Lees meer...

stilteviering 21 novemberStilteviering 21 november

In de laatste zondagen van het kerkelijk jaar gaat het over de toekomst. We lezen onder meer uit Marcus 13 over de les van de vijgenboom: Als je de tekenen herkent weet je “dat Hij in aantocht is en heel dichtbij.” Naast de lezingen en de gebeden klinken meditatieve liederen en is het stil. U bent van harte welkom. 

Lees meer...

genieten genoegZondag 31 oktober Micha-zondag

Thema: ‘genieten van genoeg’. Deze zondagmorgen denken we na ons omgaan met de schepping. Wat betekent het dat we geloven dat de aarde van God is?  Het gaat over zoeken naar rechtvaardigheid en onze eigen keuzes. Na de dienst is er gelegenheid om door te praten en ideeën met elkaar te delen via het online prikbord.

Lees meer...

Subcategorieƫn