Logo PG Houten kleur
Een goed verhaal

Het kant 1, 3995 DZ, Houten, (030) 637 4986

Send an Email
(optioneel)

Uitgelicht

Kerk-TV

Nieuws

stilteviering 21 novemberStilteviering 21 november

In de laatste zondagen van het kerkelijk jaar gaat het over de toekomst. We lezen onder meer uit Marcus 13 over de les van de vijgenboom: Als je de tekenen herkent weet je “dat Hij in aantocht is en heel dichtbij.” Naast de lezingen en de gebeden klinken meditatieve liederen en is het stil. U bent van harte welkom. 

Lees meer...

genieten genoegZondag 31 oktober Micha-zondag

Thema: ‘genieten van genoeg’. Deze zondagmorgen denken we na ons omgaan met de schepping. Wat betekent het dat we geloven dat de aarde van God is?  Het gaat over zoeken naar rechtvaardigheid en onze eigen keuzes. Na de dienst is er gelegenheid om door te praten en ideeën met elkaar te delen via het online prikbord.

Lees meer...

sint maarten klein

Zoek je mee naar Sint Maarten?

Op woensdag 10 november tussen 17.00 en 18.30 ben je van harte welkom in park Schoneveld  (we starten bij de kabelbaan voor de Plantage) om het verhaal van Sint Maarten te ontdekken.

Lees meer...

Stiltevieringen najaar 2021Stilteviering 17 oktober 2021

Van harte welkom in de stilteviering van zondag 17 oktober om 20:30 uur. Er is volop ruimte zijn om veilig de viering mee te maken. Aanmelden vooraf is niet nodig.

Lees meer...

kapel foto 002Stilte zoeken in de Opstandingskerk

Doordeweeks is de kerk ook een plek van gebed. De kapel is op verschillende momenten open om even een kaarsje aan te steken, te bidden of tot jezelf te komen. Vooral in de ochtenden, als het bord buiten staat, kun je naar binnen. 

Lees meer...

Subcategorieƫn