Logo PG Houten kleur
Een goed verhaal

Het kant 1, 3995 DZ, Houten, (030) 637 4986

Send an Email
(optioneel)

Uitgelicht

kerkdienstgemistDigitale kerk

In deze Coronatijd zijn we noodgedwongen een digitale kerk. 
In dit artikel leggen we uit hoe de mogelijkheden daarvoor allemaal werken.

Lees meer...

Nieuws

Theo BoerTheo Boer op 10 december over het goede leven en corona

Theo Boer verzorgt op donderdag 10 december (aanvang 19:45 uur, afsluiting 21:15 uur) in de Opstandingskerk een avond over dit onderwerp. Theo is hoogleraar ethiek aan de Protestantse Theologische Universiteit in Groningen.

Lees meer...

madonna gieske falgerKerstwandeling in de kerk op tweede kerstdag

 

Welkom bij een uniek project  op tweede kerstdag ’s middags tussen 14.00 uur en 17.00 uur in de kerk! Die middag organiseren we een bijzondere tentoonstelling rond de kerstliederen uit het liedboek, Komt verwondert u, een kerstwandeling in de kerk.

Lees meer...

20201126 154645Tijd voor Advent


Zondag 29 november, net voor we de kalender omslaan naar december, begint de Advent. Een tijd van uitzien en voorbereiden - van ruimte maken voor God, en de komst van Christus, in wie we God ontmoeten. 

Lees meer...

bonhoeffer van der zwaardTheatervoorstelling Bonhoeffer – Wie ben ik?

Theatervoorstelling over de prijs van de vrijheid. Ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding verdiept Kees van der Zwaard zich in de laatste uren van Dietrich Bonhoeffer.

Lees meer...

hierKijk eens op Kantlijntjes voor inspiratie

De website Kantlijntjes is een plek waar de pastores van alles delen ter verdieping.  Je vindt daar bijvoorbeeld een Bijbelstudie om al wandelend met iemand te doen. Je ontmoet gemeenteleden via interviews over het jaarthema. Je leest over een bijzondere film die nu in de bioscoop draait (en die je ook thuis bekijken kunt). En er is een nieuwe serie, met prikkelende gedachten over kerk in coronatijd. Zie www.kantlijntjes.blogspot.com

 

Subcategorieën

b adres

b kerkdienst

b email

b abonneren

b facebook

b twitter

ANBI

logo RGB DIAP transparant

ANBI