Logo PG Houten kleur
Een goed verhaal

Het kant 1, 3995 DZ, Houten, (030) 637 4986

Positie:
Het kerkelijk bureau
Telefoon:
6374986
Send an Email
(optioneel)

Uitgelicht

kerkdienstgemistDigitale kerk

In deze Coronatijd zijn we noodgedwongen een digitale kerk. 
In dit artikel leggen we uit hoe de mogelijkheden daarvoor allemaal werken.

Lees meer...

Nieuws

bonhoeffer van der zwaardTheatervoorstelling Bonhoeffer – Wie ben ik?

Theatervoorstelling over de prijs van de vrijheid. Ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding verdiept Kees van der Zwaard zich in de laatste uren van Dietrich Bonhoeffer.

Lees meer...

hierKijk eens op Kantlijntjes voor inspiratie

De website Kantlijntjes is een plek waar de pastores van alles delen ter verdieping.  Je vindt daar bijvoorbeeld een Bijbelstudie om al wandelend met iemand te doen. Je ontmoet gemeenteleden via interviews over het jaarthema. Je leest over een bijzondere film die nu in de bioscoop draait (en die je ook thuis bekijken kunt). En er is een nieuwe serie, met prikkelende gedachten over kerk in coronatijd. Zie www.kantlijntjes.blogspot.com

 

kinderviering 29 nov een engel op de stoepSpeciale kinderviering op 29 november

Een Engel op de stoep is het thema dat we hebben gekozen voor de kinderviering op zondagmiddag 29 november (16 uur). De viering van 30 minuten staat bol van de liedjes, beeld, een verhaal, knutsels en dans.

Lees meer...

appostelOnline collecte via Appostel app of website

 

Voor een gift aan de collecte van de zondag kunt u gebruik maken van de Appostel app of de bijbehorende website. Informatie hoe u deze app kunt installeren en gebruiken leest u in deze uitleg over Appostel of op Appostel.nl. Ook leest u hier hoe u via de website een gift kunt doen.

sint maartenHouten viert Sint Maarten 

De coronacrisis dwingt ons om Sint Maarten dit jaar op een andere manier te vieren. Dit jaar helpt het Sint Maarten journaal om thuis toch het feest te vieren, en het verhaal te ontdekken.  

Lees meer...

Subcategorieën

b adres

b kerkdienst

b email

b abonneren

b facebook

b twitter

ANBI

logo RGB DIAP transparant

ANBI