Logo PG Houten kleur
Een goed verhaal

Het kant 1, 3995 DZ, Houten, (030) 637 4986

Nieuws

Alternatieven voor de passieviering palmzondag 5 april

Er is voor het eerst in twintig jaar géén passieviering op palmzondag. Er zijn gelukkig wel alternatieven. Misschien maak je er zondagmiddag gebruik van, ook dat verbindt ons dan weer. 

Vijf opties:

1. Live om 16.00 uur: klassieke passiemuziek vanuit de Grote Kerk in Wijk bij Duurstede m.m.v. Rienk Bakker. Ga daarvoor naar de Stichting concerten in de Grote Kerk

2. Permanent beschikbaar: Via Crucis van Dick LeMair, uitgevoerd door ons Jongerenkoor en o.a. de componist zelf op heel veel percussie. Live tv-opname in onze kerk door Omroep Houten (2018). Hier vind je een reportage en een complete registratie van Omroep Houten. Je ook het tekstboekje van de Via Crucis downloaden. 

3. Audio-opname van de Lucas Passie van Ad Verhage via kerkdienstgemist.nl, zoals de cantorij die vorig jaar zong( de geluidsopname is niet van grote kwaliteit). Het tekstboekje van de Lucas Passie kun je downloaden. 

4. Audio-opname van de dienst met onze Iona Passie “The Road to Freedom” uit 2006. Deze is nu nog niet online beschikbaar, maar daar wordt aan gewerkt. De liturgie van de Iona Passie kun je downloaden. 

 

5. Permanent op topniveau beschikbaar mét teksten: de Matthäus Passion van Bach in de best mogelijke uitvoering uit Naarden (Bachvereniging, 2014). 

 

Agenda

Geen evenementen

b adres

b kerkdienst

b email

b abonneren

b facebook

b twitter

ANBI

logo RGB DIAP transparant

ANBI