Logo PG Houten kleur
Een goed verhaal

Het kant 1, 3995 DZ, Houten, (030) 637 4986

Nieuws

Logo Week van gebed voor eenheid 2021 kleinSamen bidden in de Gebedsweek voor de Eenheid

Van 17 tot en met 24 januari is de Week van Gebed voor Eenheid, waarin kerken en christenen uit de gehele wereld, ons land en Houten samen bidden. Je kunt thuis meebidden.

 

Je kunt dat doen met behulp van een korte liturgie per dag,voorbereid door degenen die in de kerk het morgengebed bidden, op maandag- tot en met donderdagochtend.
Download de Morgengebeden

Je kunt gedurende de week gebeden of gebedsintenties plaatsen op de ‘Gebedsmuur’; zo kunnen we op afstand samen bidden. Voel je uitgenodigd om daar iets te plaatsen. Plaats iets op de Gebedsmuur..

 

Tijdens de Gebedsweek kun je ‘savonds van 19-20 uur meedoen aan online ontmoeting via Zoom. Na een korte inleiding, waarin we het rooster van de Week van Gebed volgen kunnen we samen online bidden. Dat is verrassend en werkt echt! Aanmelden kan op die avonden  via de website van Week van gebed. Je komt dan rechtstreeks op de toegangspagina van de Zoom meeting. De 'host' zal je dan toegang geven. 

 

De kapel van de Opstandingskerk is op weekdagen open tot tenminste 12 uur; daar kun je alleen even tijd  nemen voor stilte en persoonlijk gebed, aansteken van licht.

 

Op Kantlijntjes kun je tijdens de week van Gebed meer lezen over bidden (bijv: Hoe doe je een gebedswandeling) 

Poster Week van gebed voor eenheid 2021 digitale versie klein